Sisustussuunnittelu

Sisustussuunnittelu 2017-09-13T12:39:24+03:00
  • Tilasuunnittelu

  • Väri- ja pintamateriaalisuunnittelu
  • Kalustesuunnittelu (irtokalusteet, kiintokalusteet)
  • Tekstiilisuunnittelu
  • Valaistussuunnittelu
  • Esteettömyyssuunnittelu
  • 3D- kuvat
  • Kilpailutus ja tarjouspyynnöt

Sisustussuunnittelu koostuu monista eri osa-alueista, jotka voidaan toteuttaa joko kokonaisuudessaan tai osittain, täysin asiakkaan tarpeen mukaan. Meiltä saat juuri sinulle räätälöidyn suunnittelupaketin siinä laajuudessa kuin sinä haluat.

Tilasuunnittelu

Tilasuunnittelussa mietitään muutoksia käyttötarkoituksen, tilassa tapahtuvan toiminnan, tunnelman, tyylin ja asiakkaan toiveiden pohjalta.

Väri- ja pintamateriaalisuunnittelu

Värisuunnitelmassa mietitään ja suunnitellaan muutoksen kohteena olevan tilan värimaailma ja tyyli. Tilan pintamateriaalit valitaan käyttötarkoituksen, toiveiden ja tarpeiden mukaan tyylikkääksi kokonaisuudeksi.

Kalustesuunnittelu (irtokalusteet, kiintokalusteet)

Olemassa olevat kalusteet kartoitetaan kalustesuunnittelun yhteydessä ja mietitään, mitä vanhoja voidaan mahdollisesti käyttää ja mitä uusia kalusteita tarvitaan. Uudet kalusteet valitaan tilaan ja tarpeisiin sekä budjettiin sopivaksi. Myös tarvittavat kiintokalusteet suunnitellaan ja valitaan kalustesuunnittelun aikana.

Tekstiilisuunnittelu

Tekstiilisuunnitelmassa on mietittynä kokonaisuuteen, tarpeeseen ja haluttuun tyyliin sopivat tekstiilit.

Valaistussuunnittelu

Toimivalla ja riittävällä valaistuksella on yllättävän suuri merkitys kodin viihtyvyyteen ja toimivuuteen, etenkin täällä pimeässä Pohjolassa. Valaistussuunnitelmaa laadittaessa kartoitetaan nykyisen valaistuksen tilanne sekä mietitään, mitä uutta tarvitaan ja toivotaan. Lopputulos on usein lähes kirjaimellisesti häikäisevä!

Esteettömyyssuunnittelu

Esteettömyyden merkityksestä löytyy minulta kokemusta niin entisen ammattini puolesta apteekkialalta kuin henkilökohtaisesti kotoakin. Esteettömyyssuunnittelu voi olla myös ennakoivaa, esimerkiksi ikääntyminen huomioon ottavaa.

3D- kuvat

Tarvittaessa suunnitelmista tehdään hyvin havainnolliset 3D-kuvat. Kuvista asiakkaan on helpompi hahmottaa muutos kokonaisuudessa ennen kuin muutos toteutetaan. 3D-kuvat helpottavat myös tarjousten pyytämistä esimerkiksi kalusteiden toimittajalta tai remontoinnin ammattilaiselta.

Kilpailutus ja tarjouspyynnöt

Kilpailutus ja tarjousten pyytäminen on usein aikaa vievää puuhaa. Tarvittaessa voin tehdä sen kaiken puolestanne. Valitaan tavarantoimittajat ja pyydän heiltä tarjoukset halutuista tuotteista tai palveluista. Tarjouspyynnöissä käytetään tarvittaessa apuna 3D-kuvia.