Tellen CV & tarina

Tellen CV & tarina 2019-04-10T23:00:56+03:00

SisustussuunnittelijaOlen sisustusalan ja asiakaspalvelun monipuolinen ammattilainen. Hallitsen sisäpintojen käsittelyn, tietokoneavusteisen 3D-suunnittelun, näyttelytilarakentamisen, stailauksen sekä huonekalujen pintakäsittelyn. Erityinen vahvuuteni on kykyni tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa.

Sisustusalan ammattitutkinto 2017

  • Sisäpintakäsittely

  • Suunnittelu

  • Stailaus

  • Näyttelytilarakentaminen

Sisustusassistentti koulutus 2010

  • Suunnittelu

  • SketchUp

Farmaseutti 1994

» Katso myös referenssit

Unelma

Meillä kaikilla on haaveita ja unelmia. Jotkut niistä toteutuvat, joistakin haaveillaan päivittäin ja joitakin pidämme itsekin mahdottomina. Ja usein haaveet alkavat sanoilla sitten, kun tai jonain päivänä tai ihan yksinkertaisesti jos…

Minullakin oli unelma. Nyt myöhemmin olen oivaltanut, että se unelma on ollut minulla jo nuoresta opiskelijatytöstä lähtien. Hiljalleen tuo unelma kirkastui mielessäni ja vaikka viihdyinkin silloisessa ammatissani, huomasin pohtivani jatkuvasti uudelleenkouluttautumista alalle, joka kiehtoi ja kiinnosti minua päivä päivältä enemmän. Tiesin, että halusin päästä suunnittelemaan ja toteuttamaan ihmisille toimivia ja kauniita koteja.

Rohkeus

Unelmien toteuttaminen vaatii usein rohkeutta. Rohkeutta jättää taakseen tuttu ja turvallinen ja rohkeutta ottaa askel, tai jopa loikka tuntemattomaan. Aikani sitä keräsin, mutta lopulta uskalsin tehdä ison ratkaisun ja hakeuduin sisustusalalle opiskelemaan. Onneksi. Mitä enemmän alaa olen opiskellut ja sen parissa työskennellyt, sitä iloisempi olen ollut siitä rohkeudesta, joka minulla silloin joskus oli.

Ihminen

Sisustusalalla on mielestäni tärkeintä osata kuunnella ihmistä. Jokaisella meistä on omat mieltymyksemme ja toiveemme ja toisaalta tarpeemme ja vaatimuksemme. Suunnittelijana minun tehtäväni on yhdistää nuo kaikki kokonaisuudeksi, joka on samalla toimiva, kestävä sekä ennen kaikkea asiakkaan toiveiden mukainen. Joskus voi olla vaikea pukea sanoiksi sitä, minkä mielessään näkee tai nähdä mielessään sitä, mitä toivoo. Minun tehtäväni on tehdä siitä kaikesta totta.

Ammattitaito

Ihmisen kuunteleminen on siis tärkeintä, mutta ilman ammattitaitoa ja jatkuvaa itsensä kehittämistä ja alan virtausten seuraamista jää tuo kuunteleminen pelkiksi sanoiksi. Haluan tarjota jokaiselle asiakkaalleni kaiken ammattitaitoni ja minulle on tärkeää hoitaa työni vastuullisesti ja tarkasti, kuitenkin inhimillisen lämpimästi. Ihminen on tärkein.

Tänään

Jokainen hetki on elämän parasta aikaa. Saan nyt tehdä työtä, josta niin monet vuodet haaveilin. Saan olla tekemisissä ihmisten kanssa ja jokainen päivä on erilainen. Saan edelleen haaveilla ja unelmoida, mutta nyt tiedostaen, että haaveista voi tulla totta. Ja ennen kaikkea saan tehdä totta toisten ihmisten haaveista. Toivottavasti myös sinun.

”Hymyile, niin elämä hymyilee takaisin!”